1
PREMIUM PLUS

Ndërmjetësues i Patundshmërisë

Ruaj
Green Life
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GREEN REAL ESTATE është një kompani e angazhuar në sektorin e pasurive të patundshme dhe zhvillimit të pronës. Ne jemi në kërkim të një ndermjetësuesi të patundshmërisë të talentuar që do të ndihmojë klientët tanë të gjejnë zgjidhjet e duhura për nevojat e tyre të pronës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

  • Identifikimi i klientëve potencialë dhe mbledhja e informacionit mbi nevojat e tyre
  • Ofrimi i këshillave dhe udhëzimeve të përshtatshme për klientët
  • Zbatimi i strategjive të shitjes dhe të blerjes së pronave për të përmbushur qëllimet e klientëve.
  • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët dhe menaxhimi i kërkesave të tyre në një mënyrë të kujdesshme dhe profesionale.

Kërkesat e Pozicionit:

  • E keni përfunduar shkollën e mesme.
  • Mosha mbi 23 vjec
  • Gatishmeri për punë në terren
  • Të keni aftësi dhe të jeni të gatshëm për punë në terren
  • Angazhim maksimal në trajtimin serioz të qështjeve

Për të marrë informacionin e duhur dhe për të caktuar orarin e intervistës ju lutem na kontaktoni në email  greenlifeprishtine@gmail.com ose ne numrin: 049 183 540 apo aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu".

 

 

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 27/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet