EPPC Kosova

Serviser për aparat të kafesë (Teknik i Servisimit)

	 	 

EPPC Kosovo kërkon një ‘Serviser për aparat të kafesë (Teknik i Servisit)’ për klientin e saj, një ndër kompanitë më të mëdha të përpunimit dhe distribuimit të kafesë në Kosovë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Eksperiencë në rregullimin e aparatëve apo aftësi për të mësuar shpejtë funksionimin e tyre;
 • Të ketë njohuri bazë rreth elektrikës, hidroinstalimit dhe teknike;
 • Të jetë person reprezentativ dhe të ketë aftësi në ndërtimin e raporteve të mira me klientë;
 • Shakthtësi të shkëlqyera ndërpersonale, komunikimi dhe dëgjimi aktiv;
 • Aftësi të mira në evidentimin dhe rregullimin e defekteve të paisjeve.

Kërkesat dhe specifikat e punës:

 • Të ketë të përfunduar Shkollën e Mesme (përparësi kanë aplikantët që kanë përfunduar Fakultetin);
 • Njohuri bazë për instalimin e rrymës dhe ujit;
 • Të jetë person i përgjegjshëm, i shkathët dhe me vullnet për punë;
 • Të zhvillojë vizita te klientët varësisht nga nevojat dhe kërkesat e tyre;
 • E domosdoshme të posedojë patent shofer;
 • Makinë në dispozicion gjatë orarit të punës;
 • Puna zhvillohet në 6 ditë të javës (08:00-16:00; 1 orë pauzë).

Të dhënat:

Pozicioni: Serviser për aparat të kafesë (Teknik i Servisit);

Vendndodhja: Prishtinë;

Paga: Konkurruese;

Aplikimet mbyllen: 21.07.2019.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin Serviser për aparat të kafesë’ në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

TAGS: EPPC KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 453
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC