1
PREMIUM

Menaxher/e i/e Marketingut

Ruaj
Evapify
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”
Emri i pozitës; Menaxher/e i/e Marketingut

Evapify është kompani globale me bazë në Poloni që si aktivitet primar ka distribuimin e cigareve elektronike me avullosje (vapes) në rajon, me zyre qendrore në Prishtinë.

Kompania jonë është në kërkim të një Menaxheri/e Marketingu të talentuar dhe kreativ për të drejtuar dhe zhvilluar strategjitë tona të marketingut. Si pjesë e ekipit të Marketingut, roli juaj do të përfshijë krijimin, implementimin dhe menaxhimin e fushatave të marketingut për të rritur praninë tonë online dhe offline.
Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne;
 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe implementimi i strategjive të marketingut për të rritur vetëdijen e brendit dhe shitjet
 • Krijimi dhe menaxhimi i fushatave të reklamimit online dhe offline
 • Hartimi i përmbajtjes së marketingut për uebfaqet, rrjetet sociale, dhe materiale tjera promovuese
 • Koordinimi i aktiviteteve të eventeve dhe promocioneve
 • Analiza e tregut dhe tendencave për të identifikuar mundësitë e reja dhe për të përmirësuar strategjitë ekzistuese
 • Bashkëpunimi i ngushtë me departamentet e tjera për të siguruar që strategjitë e marketingut
  përfshijnë qëllimet e përgjithshme të kompanisë

Kualifikimet:

 • Përvojë pune minimale 3 vjeçare në pozicionin e menaxherit të marketingut
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe menaxhimi të ekipit
 • Aftësi të theksuara analitike dhe të planifikimit
 • Përvojë në punën me platformat e marketingut online dhe offline

Aplikimet mund ti dërgoni deri më 20.12.2023 përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në hrkosovo@evapify.com duke përfshirë CV-në aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet