1
PREMIUM

Agjent/e shitjes (për shitje të banesave)

Ruaj
LESNA Ndërtimi
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania “Lesna Ndërtimi” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë -Fushë Kosovë,
Rr. Elez Berisha, Nr.4, shpallë konkurs për pozitën:

- Agjent/e shitjes (për shitje të banesave) 1 Pozitë

PËRGJEGJËSITË:

 • Prezentimi dhe shitja e palujtshmërive: banesa, lokale afriste,vendparkime dhe bodrume,
 • Dhënja e informatave për blerësit potencial për projektet e banesave, lokaleve
  afriste,vendparkimeve dhe bodrumeve, dhe të ngjajshme,
 • Komunikimi me blerësit negocimi dhe përgatitja e dokumentacionit për realizimin shitjes,
 • Aftësi për ti kuptuar kërkesat dhe nevojat e blerësve, specifikat e kërkuara teknike dhe
  mundësitë e tyre,
 • Përgaditja e ofertave me të dhënat e palujtshmërisë,
 • Përpilimi i raporteve të shitjeve të realizuara dhe angazhimeve.

KËRKESAT/AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen studimet bachelor në lëmitë përkatëse),
 • Përvojë pune si agjent i shitjes apo në lëmi të përafërta.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe afësi të shprehura për t’i udhëzuar blerësit të gjejnë
  pronat sipas kërkesave të tyre.
 • Njohuri kompjuterike të Microsoft Office.
 • Njohja e ndonjë gjuhe të huaj konsiderohet përparësi,
 •  Aftësi të mira prezantuese, bindëse dhe negociuese.
 • Posedimi i patent shoferit.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, CV-të e tyre, dokumentet e aplikuesit për njohuritë në lëmitë
përkatëse, si dhe të gjitha informacionet tjera shtesë, duhet ti dërgojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'
Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/ 779 977 dhe 044/ 992 299 nga ora
08.00 deri në 16.00
Data e fundit për dërgimin e aplikacioneve është 08.12.2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet