1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel Venus shpallë konkurs për:

Pozita: Mirëmbajtëse

  • Të jetë energjike dhe e motivuar  për punë
  • Të ketë aftësi të punës në ekip
  • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kriteret për këto pozita duhet të kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 40 30 30

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 22/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet