1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës: Punëtor në Depo
Lokacioni:

 • Prishtinë (2 pozita)
 • Pejë (2 pozita)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Gjatë orarit të punës duhet të jetë gjithmonë i veshur me uniformën e kompanisë dhe kaskën mbrojtëse;
 • Kryen ngarkim-shkarkim të produkteve;
 • Kryen sistemimin e produkteve në rafte apo magazinë, dhe paketimin e mallit për transport;
 • Kujdeset për transportimin e sigurt dhe pa dëmtime të produkteve;
 • Realizon detyra të tjera të ngjashme që i ngarkohen;
 • Tërheq dhe përgatitë produktet për dërgesë, duke siguruar që numri dhe lloji i saktë i produktit është i
  ngarkuar dhe dërguar.
 • Zbaton rregulloren e Sigurisë në Punë;

Kërkesat e Pozicionit:

 • Aftësi të mira bashkëpunuese;
 • Te njohë dhe të zbatojë kodin e etikes dhe të sillet në mënyrë profesionale;
 • Përfundimi i arsimit të detyruar;
 • Preferohet të jetë mashkull, për shkak të natyrës së punës;
 • Të jetë mbi 18 vjeç;

PROCEDURA PËR APLIKIM:
Aplikimi mund të bëhet duke dërguar CV-në përmes e-mailit : hr@dls-ks.com.
Për informata rreth konkursit mund të telefononi në (+383) 049/952-966 në orarin e punës 08:00 – 16:30.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 22/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet