Albinspekt

Inspektor të bujqësisë organike

	 	 

Zyra e Albinspektit në Kosovë  kërkon të punësojë inspektor të bujqësisë organike.

Detyrat kryesore:

- Inspektimi i operatorëve të rinjë dhe ekzistues me qëllim verifikimin e përmbushjes së kërkesave sipas Standardit Organik Albinspekt (Ekuivalent me EEC 834/2007)

- Plotësimi i raporteve mbi inspektimet e kryera

 

Kualifikimet:

  • Eksperiencë dhe edukim bujqësor,
  • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Njohuri të shkëlqyera të punës me kompjuter, të programeve Microsoft Office
  • Gaditshmëri për të udhëtuar,
  • Njohje të gjuhës angleze 
  • Integritet

Të gjithë kandidatët e interesuar ftohen të dërgojnë letren motivuese dhe CV-në në email adresen: contact@albinspekt.com me subjekt: Aplikim për inspektor_Albinspekt Kosova.

Afati për aplikim është deri me 01 gusht 2019.

Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen.

Web: http://albinspekt.com/web/

TAGS: Albinspekt, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1285
Kategoria Bujqësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC