1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher/e i/e Klientëve

Chester Production është kompani e specializuar në prodhimin e përmbajtjes televizive, marrëdhënie me publikun si dhe organizim të eventeve.  Për momentin jemi në kërkim të Menaxherëve me Klientët që do të jetë pjesë e revistës/portalit “Kapitali” si dhe realizimit të emisionit ´´7 ditë me Panxhën´´ që transmetohet në Klan Kosova.  

Nëse jeni energjik, të motivuar dhe kërkues aplikoni. Për ju është e përgatitur një paket atraktive e punësimit.  

Pozita : Menaxher/e i/e Klientëve

Lokacioni: Prishtinë

Kohëzgjatja: 1 vit me mundësi vazhdimi

Orari: 40 orë pune

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat / përgjegjësitë e mëposhtme janë indikative dhe mund të modifikohen sipas nevojave të projekteve:

 • Krijon portfolio të llogarive të klientëve dhe monitoron aktivitetet e vazhdueshme të lidhura me produktet e ofruara.
 • Menaxhon, rishikon progresin dhe shpërndarjen reklamave të klientit, në TV, Reviste dhe Web Portal.
 • Takime të rregullta me klientë si dhe raportimi për gjendjen aktuale dhe zbatimin e projekteve të tyre.
 • Gjetja e klientëve, prezantimi i produkteve që ofron kompania si dhe potencialet e reja për bashkëpunim.
 • Monitorimi i performancës së punës së kolegëve dhe përcaktimi i objektivave të shitjeve.
 • Hulumton tregun dhe bën përgatitjen e raporteve mbi produktet dhe trendet në tregun medial.
 • Vendos dhe mban kontakte me palët e interesit, si nga sektori publik ashtu edhe privat;
 • Si dhe detyra të tjera në bazë të kërkesave dhe nevojës së kompanisë;

Kriteret dhe kushtet për pranim:                                                         

 • Përvojë pune minimum 2 vite, preferohen kandidatët që kanë përvoje pune në sektorin e marketingut dhe marrëdhënieve publikun.
 • Kualifikimi i lartë universitar (Bachelor) është i obligueshëm, në degët Gazetari, Komunikim Masiv, Marketing , Ekonomi ose Biznes.
 • Energjia, entuziazmi dhe aftësia për të punuar nën presion për të përmbushur afatet dhe objektivat kërkuese.
 • Niveli i lartë i aftësive analitike dhe organizative, si dhe vëmendje e shkëlqyer ndaj detajeve.
 • Aftësi të mira në gjetjen, negocimin dhe mbylljen e marrëveshjeve me klientët.
 • Njohur në funksionimin dhe ofrimin e produkteve mediale si reklamimit në TV, shtyp dhe web portal.
 • Njohuri e shkëlqyeshme e gjuhës shqipe.
 • Njohuri e mirë e gjuhës angleze.
 • I/e aftë të mbajë informatat konfidenciale në mënyrë të përshtatshme;
 • Shkathtësi në komunikim, planifikim të punës dhe bashkëpunim në ekip;
 • Njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit, veçanërisht në programet e Microsoft Office-it;
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit;

Si të aplikoni:

Konkursi është i hapur deri më datën 30 Nëntor  2023. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butontit 'Apliko Këtu'

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Kategoria Menaxhment
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet