1
PREMIUM PLUS

Vende të lira të punës (60)

Ruaj
The Rock Smart Security
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania The Rock – Smart Security në kuadër të zhvillimit dhe zgjerimit të saj, shpallë konkurs për këto pozita:

 • Operator i Mbikëqyrjes Elektronike – 4 Pozita – Prishtinë
 • Teknik – 2 pozita për 7 qytetet regjionale – total 14 pozita – Kosovë
 • Punëtorë të Sigurimit Themelor – të gjitha qytetet – total 30 pozita – Kosovë
 • Roje të Transportit të Parave të Gatshme – 12 pozita

Kërkesat:

 • Minimum shkolla e mesme për të gjitha pozitat (fakulteti është përparësi dhe privilegj në pagesë shtesë)
 • Preferohet përvojë pune
 • Preferohet licenca nga lëmitë përkatëse
 • Certifikata që nuk jeni nën hetime
 • Certifikata e lindjes

The Rock ju ofron:

 • Trajnim të vazhdueshëm profesional
 • Pagë konkurruese
 • Sigurim shëndetësor
 • Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike

Aplikimi behet duke dërguar minimalisht letërnjoftimin, një kopje të diplomës së shkollës së mesme,  certifikatën nën hetime, certifikatën e lindjes, licencat përkatëse (nëse keni)

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre përmes butonit 'Apliko Këtu' ose ne e-mail adresën tonë elektronike info@therock-security.com

Let’s Rock It!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet