1
PREMIUM PLUS

Farmaciste, Teknike e Farmacisë

Ruaj
Jeta Farm
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Barnatore “Jeta Farm”, në Pejë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitat e punës:

  • Farmaciste
  • Teknike e Farmacise 

Detyrat:

  • Të udhëzojnë klientët dhe të japin shpjegime për produktet në barnatore;
  • Të mirëmbajnë produktet e ekspozuara;
  • Shënojnë çmimet e produkteve;
  • Plotësojnë stoqet e produkteve të ekspozuara;
  • Përkujdesen për mbajtjen e pastërt të hapësirës ekspozuese.

Kualifikimet:

  Per Farmaciste: 

  • Te jete e licensuar. 

Per Teknike te Farmacise 

  • Të ketë diplomë të shkollës së mesme te farmacise si dhe te jete e licensuar, 
  • Të kete njohuri bazike rreth barnave. 

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes butonit "Apliko Këtu" ose përmes emailit në: ergitalajqi@gmail.com

Nr. Kontaktues: 049191766

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet