1
PREMIUM PLUS

Asistente të Shitjes (F)

Ruaj
Sex Shop Prishtina
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“SEX SHOP PRISHTINA” – është dyqani I parë legal në Kosovë me lodra për te rritur. Me qëllim të rritjes së veprimtarise, kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës:

ASISTENTE TË SHITJES (F)  - 2 POZITA

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre,
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët,
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja)
 • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse.

Kualifikimi dhe Përvoja:

 • Diplomë e shkollës së Mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje,
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ne ofrojme:

 • Pagë mbi mesatare,
 • Orari : E hane - E premte (vikendi pushim)
 • Kontratë në bazë të ligjeve të punës,
 • Ambient dinamik të punës.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu' ose duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: sexshopprishtina@gmail.com   apo direkt në adresen: Dardani, Rruga 28 Nentori (te Posta), Prishtine (Tel : 043 852 498).

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatet e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/12/23 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet