1

Edukatore, Motër Edukatore, Kuzhiniere, Pastruese

Ruaj
Mimi’s Kids Academy
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mimi’s Kids Academy shpall konkurs:

 • Edukatore – 3 vende të lira
 • Motër Edukatore – 3 vende të lira
 • Kuzhiniere – 1 vend i lirë
 • Pastruese – 1 vend i lirë

Për të qenë pjesë e Mimi’s Kids Academy, ju duhet t’i plotësoni këto kushte dhe kritere:

Edukatore dhe motër edukatore

 • Të keni të kryer Fakultetin e Edukimit (Drejtimi Parashkollor, Pedagogji);
 • Të keni të kryer Shkollën e mesme të mjekësisë – Drejtimi i Përgjithshëm;
 • Drejtimi i Pediatrisë;
 • Drejtimi Mamisë ose edhe Fakultetin e Mjeksisë - Drejtimi Infermieri (vlen vetëm për motër edukatore); Përvojë pune;
 • Të keni aftësi të shkëlqyera komunikative për të krijuar raporte ndërpersonale me femijët;
 • Të jeni persona të besueshëm, të përgjegjshëm, fleksibël, te motivuar, energjik dhe emocionalisht te gatshëm për t’u përballuar me situata emergjente;
 • Të njihni mirë psikologjinë dhe botëkuptimin e fëmijeve;
 • Të jepni ndihmën e parë në rastet emergjente. 

Kuzhiniere

 • Të keni të përfunduar shkollimin e mesëm si dhe përvojë pune së paku 2 vite;
 • Të keni aftësi të shkëlqyera komunikative për të krijuar raporte ndërpersonale me stafin dhe fëmijët;
 • Të jeni persona të besueshëm, të përgjegjshëm, fleksibël, te motivuar dhe energjik.

Pastruese

 • Të keni të përfunduar shkollimin e mesëm si dhe përvojë pune së paku 2 vite;
 • Të jeni persona të besueshëm, të përgjegjshëm, fleksibël, te motivuar dhe energjik.

Kandidatet e interesuara duhet të kompletojnë dokumentet:

 • CV;
 • Diploma dhe çertifikatat e trajnimeve (nëse keni);
 • Dëshmitë mbi punët paraprake (nëse keni punuar më herët);
 • Çertifikata e lindjes.

Të gjitha këto dokumente duhet të dërgohen në adresën: mimozak79@gmail.com 

Për info shtesë, kontaktoni Mimi’s Kids Academy +383 49 360 999 (viber&whatsApp& telegram),

Adresa: Rruga Dardania nr:139 Fushë Kosovë

KONKURSI MBETET I HAPUR DERI MË 30 nëntor 2023

Vetëm kandidatet e kualifikuara do të ftohen për intervistë.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet