1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Craft Corp
Hap konkurs për:

  • 15 Rrobaqepëse

Kerkojme rrobaqepse me përvojë pune dhe profesionale në qepje të rrobave.

  • Duhet të ketë njohuri të mire të punës me makinë.
  • Të jetë e shkathtë dhe të bashkëpunoj në çdo moment me koleget e punes.

Orari i punes: e Hene-e Shtune 8:00 deri 4:30. Cdo e dyta e shtune është pushim.
Lokacioni: Fushë Kosovë.
Paga: 500€ + shujta  + bonuse mujore

Mënyra e aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit +383 45 246 745 ose butonit "Apliko Këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet