1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Neptun Kosova shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Qëllimi i Pozicionit: Fokusi kryesor i një Menaxheri/e është tu ofrojë klientëve një shërbim të jashtëzakonshëm dhe nje eksperiencë pozitive në blerje.

Pozicioni: Kategori Menaxher/e

Departmenti: Komercial

Vendodhja: Prishtinë

Jeni energjikë dhe të apasionuar pas teknologjisë?

Jeni një person me pasion, dashamirësi dhe buzëqeshje?

A ju pëlqen të komunikoni me njerëzit e tjerë?

A ju pëlqen të punoni në një mjedis modern dhe miqësor?

Dëshironi të punoni në një kompani dinamike me mundësi trajnimi dhe zhvillimi të vazhdueshëm?

Atëherë ju jeni ai / ajo që NEPTUN po kërkon!

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njeh mirë gamën e produkteve dhe specifikimet e tyre.
 • Kryen porositë për produkte tek furnitorë
 • Ndjek statusin e porosisë në sistemin e furnitorit përkatë
 • Njeh përmbajtjen e kontratave të shitjes me furnitorët e produkteve që
 • Ndjek në mënyrë aktive shitjen e produkteve në të gjitha kanalet e shitjes së kompanisë.
 • Negocion me firmat korresponduese (furnitorë) mbi çmime speciale, çmime promocion, etj.
 • Të zbatoj Targetin e caktuar të Shitjeve, nivelit të stokut të duhur sipas buxhetit.
 • Të kujdesët e mban përgjegjësi për artikujt me moshe të vjetër në
 • Të krijojë planë marketing dukezbatuar strategji marketingu për linjën e caktuar të produkteve, për maketet dhe segmentet e tregut të reja dhe ekzistuese
 • Të bej kërkim tregu duke identifikuar nevojat e tregut.
 • Të kryej trajnimet e ndryshme në kuadër të linjës së produkteve qe ka në

Kërkesat:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë.
 • Preferohet së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante.
 • Të jetë metodik, fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve.
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter (paketën MS Office).
 • Njohje shume e mire e Gjuhës Angleze.
 • Shkathtësi ndërpersonale si: i/e orientuar në detaje, vetë motivuar, dhe komunikativ
 • Shkathtësi të menaxhimit të stresit gjatë punës nën presion

NEPTUN ju ofron:

Trajnim i vazhdueshëm

Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor

Ambjent i shkëlqyer pune në zyra moderne

Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës. Për këtë pozicion ofrohen pagë konkuruese dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor.

Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike hr@neptun-ks.com, ose duke plotesuar formen e aplikimit online ne linkun me poshtë:

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit: Nr. 06/L-082 te vendosur nga Kuvendi i Republikes se Kosoves me dt:30.01.2019 “LIGJ PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”

Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6’000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Kategoria Menaxhment
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet