1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Delta Security SH.P.K. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë.

Delta Security SH.P.K. ofron mundësi afatgjate të punësimit, prespektivë për karrierë, avancim profesional dhe kushte të mira të punës.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: Depoist – 1 pozitë

Vendi: Zyrën qendrore - Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme.
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Diplomë e shkollës se mesme,
 • Patentë shoferi valide (B)
 • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara;
 • Njohuri rreth sistemeve te sigurise konsiderohet perparesi

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë pranimin e mallit ne depo
 • Pergatitjen e pajisjeve per ekipet ne teren
 • Regjistrimin e pajisjeve ne depo, mirembajtjen e stokut ne sistem
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit te punës,
 • Detyra te tjera te percaktuara nga mbikqyresi direkt qe nderlidhen me punen

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes butonti Apliko Këtu ose postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz 

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 01.12.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 01/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet