Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA ”  

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA”sh.a , lider në sektorin e sigurimeve në Republikën e Kosovës e themeluar në vitin 2002  është antëtare e grupit të njohur risigurues  Sava Re me përvojë në fushën e sigurimeve .

 KS”ILLYRIA” fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në pozitën:

Këshilltar për klient

  Përgjegjësit dhe Detyra e Punës:

 • Informon dhe këshillon klientët për produket/shërbimet,
 • Mirëmban të dhënat elektronike nga thirrjet e klientëve,
 • Përgaditë ofertat për udhëheqësit e linjave të biznesit dhe komercialistëve të linjave të biznesit,
 • Mbështet zyrtarët e shitjes lidhur me pregaditjen e ofertave the kontraktimin e polisave,
 • Bënë kontrollën teknike të polisave të sigurimit,
 • Pranon dhe regjistron dëmet,
 • Sqaron informata, kompleton transaksioniet dhe përcjell kërkesat e klientave më tutje, të pranuara në qendrën e thirrjeve,
 • Mirëmban dhe përditëson të dhënat e qendrës së thirrjeve, me futjen e informatave,

Edukimi, eksperienca dhe kushtet e kërkuara :

 • Niveli Universitar,
 • Njohje e gjuhës angleze, shkrim dhe lexim i rrjedhshëm
 • Preferohet njohja e gjuhës Sërbo- Kroate
 • Patent shoferi kategoria B
 • Aftësi të mira organizimi dhe planifikimi
 • Njohuri të mira kompjuterike
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe për ekip
 • Vetëiniciator/e

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV dhe Letër Motivimin e tyre vetëm në adresën elektronike: punesimi@illyriainsurance.com ; ndërsa në Subject të shënohet “Këshilltar për klient”

Ju lutem të vizitoni web-faqen tonë: www.illyriainsurance.com ku mund të mësoni më tepër mbi K.S. “ILLYRIA” Sh.a.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 14.07.2019

TAGS: Illyria, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4244
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC