1

Zv. Menaxher/e (1), Sektoriste (5), Arkatare (5) (Fushë Kosovë)

Ruaj
Emona Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Data e publikimit: 16.11.2023

KONKURS PUNE

POZITA: 

1.Zv. Menaxher/e  ( 1 Pozite)

2.Sektoriste ( 5 Pozita)

3.Arkatare (5 Pozita)

-LOKACIONI : rr. “Abedin Sogojeva” Dardani, Fushë Kosovë;

Dokumentet e kërkuara:

  •  Formulari për aplikim;
  •  CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në adresën e cekur më lartë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com.

Konkursi është i hapur nga data 16.11.2023 deri më  30.11.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet