1

Zv. Menaxher/e, Sektoriste (5), Arkatare (5), Recepcioniste (Ferizaj)

Ruaj
Emona Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

POZITA: 

  • Zv. Menaxher/e (1 Pozite)
  • Sektoriste ( 5 Pozita)
  • Arkatare (5 Pozita)
  • Recepcioniste (1 Pozite)

LOKACIONI : rr. “Sali Çeku Reçakut” Ferizaj; mbrapa stacionit policor.

Dokumentet e kërkuara:

  • Formulari për aplikim;
  • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në adresën e cekur më lartë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com

Konkursi është i hapur nga data 16.11.2023 deri më 30.11.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet