Hebeprofi Production

Asistent/e i/e Manaxherit të Prodhimit

	 	 

HEBEPROFI PRODUCTION sh.p.k. me një histori 15 vjecare, Kompani prodhuese e specializuar në teknikën e ngritjes dhe përpunim të metalit, kërkojmë të punësojmë:

Asistent/e i/e Manaxherit të Prodhimit

Detyrat Kryesore:

 • Menaxhon projektet dhe kontrollon të gjitha proceset e prodhimit..
 • Asiston ne takimet me klientet per anen teknike.
 • Projekton dhe skicon struktura metalike
 • Të mbeshtesë në detyra të tjera Menaxherin e Kompanisë

Kualifikime dhe Aftësi Personale:

 • Të ketë përgaditje nga lëmitë e Makinerisë. (Konstruktor Teknik)
 • Duhet të kene të kryer shkollen e mesme teknike ose arsimim të lart drejtimi i maqinerise.
 • Eksperience pune ne fusha te ngjashme minimalisht 2 vjet
 • Njohuri shumë te mira në procesin e prodhimit, saldimit dhe lyerjes së strukturave të ndryshme metalike.
 • Koefident në ruajtjen dhe shperndarjen e informacionit.
 • Të jetë person ambicioz, të jete i gatshëm të punoi me grupe dhe nën presion
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi planifikuese dhe analizuese.
 • Njohuri shumë të mira të programit kompujerik Autocad.
 • Të njohë gjuhën angleze dhe gjermane (nuk është e domsodoshme)
 • Të ketë aftësi menaxhuese

Aftësi sociale:

 • Përgjegjësi e lartë në punë
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Vetë-motivim
 • Korrekt me orarin e punës
 • Të jetë në moshën 21-45 vjecar.

Kushtet e punës:

Puna zhvillohet nga e hena në të premte me kohë të plotë 40 Orë në Javë Vendodhja e kompanisë ne Pejë

Pagë motivuese në bazë të kualifikimit të kandidatit

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të kontaktojnë z. Fatmir Maloku (Drejtor) duke dërguar CV-në, dokumenteve te ju bashkangjitet edhe nje foto dhe të dërgohen në adresën f.maloku@hebeprofiproduction.eu

Ju informojme se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.

TAGS: Hebeprofi Production, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2859
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC