1

Vozitës (Kategoria C), Asistente Administrative

Ruaj
Oaza Company
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me adrese ne Magjistralja Prishtine – Ferizaj, Llapnaselle”, është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat: 

 • VOZITES ME KAT. C

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik  kur e drejton atë
 • Transportimi i mallit  në tërë territorin e Kosovës
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • E domosdoshme përvojë në vozitje
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Patente Shoferi - Kategoria "C"

 • ASISTENTE ADMINISTRATIVE

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Organizon punën në administratë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të Drejtorit Ekzekutiv, organizon mbledhjet si dhe pranon mysafirët për Drejtorin Ekzekutiv;
 • Është përgjegjëse për mbajtjen dhe ruajtjen e të gjitha dokumenteve të rëndësishme të kompanisë;
 • Pranon të gjitha shkresat, i administron dhe i regjistron në librin e protokollit;
 • Përcjellë sistemin GPS te veturave te kompanise dhe ben raporte peridoike ditore per to;
 • Kryerja e punëve tjera vraësisht nga kërkesat e Drejtorit Ekzekutiv;

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Të ketë diplomë universitarE;
 • E domosdoshme përvojë pune 2 vjeçare në fushë të ngjashme;
 • Aftësi të mira komunikuese, në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikase në punë ekipore;
 • Aftësi për punë nën presion,
 • Të njohë gjuhën Angleze si dhe gjuhën Serbo-Kroate,
 • Të ketë njohuri të mire në MS Office;
 • Patente Shoferi - Kategoria "B" e dëshirueshme;

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Ju lutemi që në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com apo pëmes butonit "Apliko Këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Administratë
Skadon 14/12/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet