1

Zyrtare për Financa dhe Administratë

Ruaj
Green Steam Cleaning
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Tel: +383 (0) 48 500 700

Email: hr@gs-ks.com

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet