1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Depoist në Fabrike

Pika - Prishtinë

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite ( e preferueshme sektori i njejtë)
  • Menaxhimin dhe kontrollimin e produkteve dhe materialeve te kompanise
  • Monitorimi i cilësisë së shërbimit
  • Menaxhimin e mbarëvajtjes së punëve ne Depo
  • Menaxhimi i punëve administrative dhe raportimi tek menaxhmenti i lartë
  • Sistemimi i produkteve ne vende perkatese
  • Kontrollimi I produkteve dhe materialeve hyrje/dalje
  • Mirembajtjen e Depos dhe materialeve percjellese

Nisja e punes: ASAP/Menjehere

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" ose të lajmrohen në:
info@dicasahome.com
+383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/12/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet