1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Punëtor në autolarje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën larjen dhe pastrimin e automjevete të kompanisë nga brenda dhe jashte;
  • Kujdest që të ndjek udhëzimet për pastrim;
  • Respekton orarin e caktuar për pastrim të secilit automjet;
  • Paraqet demtimet e dukshme tek mbikëqyrësi;
  • Drejton automjetet sipas nevojës;
  • Mban evidencën për punën e kryer;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë të shkolles së mesme;
  • Së paku 3 muaj përvojë pune;
  • Menaxhues i mirë të kohës dhe planifikimit;
  • Të posedoj patentë shofer të kategorisë B;

Të gjithë kandidatët e interesuar, të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre së bashku me dokumentet përcjellëse, në e-mail adresën: apliko@kosmontefoods.com.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 30/11/2023.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet