1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për plotësimin e pozitës:

Merchandiser/e për Prishtinë (2 pozita)

Merchandiser/e për Fushë Kosovë (2 pozita)

Merchandiser/e për Ferizaj (1 pozitë)

Merchandiser/e për Pejë (1 pozitë)

Merchandiser/e për Vushtrri/Mitrovicë (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën porositë e mallit sipas nevojës;
 • Bën sistemimin e mallit duke aplikuar metoden FIFO;
 • Ruan pozicionimet e produkteve në bazë të hapsirës së caktuar;
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet;
 • I përmbahet standardeve të temperaturës si dhe percjell afatet e skandences së mallrave;
 • Deklaron për çdo produkt i cili mund të jetë i rrezikuar të skadojë dhe problemet tjera tek personat kompetent;
 • Tërheq vëmendjen e konsumatorëve për produktet përmes promovimit dhe kontribuon në shitjen e tyre;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollimin e Mesem;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil dhe organizativ;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe menaxhimit të kohës
 • Preferohet një (1) vit përvojë pune në shitje/merchandising.

Mënyra e aplikimit

Kosmonte Foods Sh.p.k është kompani e përkushtuar për fuqizimin e rolit të gruas në shoqëri. andaj inkurajojmë gratë dhe vajzat të aplikojnë për poziten e shpallur duke dërguar CV-në e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com.

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Qyteti.

Konkursi mbetet i hapur deri me 30/11/2023.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet