1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Kompania GENTLI shpk shpall konkurs për këto vende te lira pune:

Pozita: Depoist 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shkarkon, pranon dhe vendos mallërat ne vendet e duhura
  • Pergadit dhe ngarkon porositë sipas faturave
  • Kompleton dokumentacionin e duhur per shpërndarjen e porosive
  • Transporton dhe shkarkon mallërat sipas orarit te përcaktuar
  • Kujdeset per mirëmbajtjen e depos
  • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

  • Diplomë të shkollës së mesme
  • Patent shoferin e kategorisë B
  • I gatshëm për pune ekipore

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose të na kontaktojnë në rrjetet sociale apo dhe ne numrin kontaktues +383 44480100, apo dhe ne e-mail adresen zyrtare info@gentli.com.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/12/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet