1

Infermierë të Përgjithshëm (45)

Ruaj
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 13/12/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet