1

Agjent i Shitjes, Këshilldhënës dhe Marketing

Ruaj
Agro Blend
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE
Agjent i shitjes, këshilldhënës dhe marketing të produkteve për mborjtjen e bimëve, plehrave dhe farërave

Orar të plotë; Kontratë pune

Agro Blend Dega në Kosovë, me seli në Rrugën Prishtinë Ferizaj Kilometri i 13-të është kompani e specializuar për tregtimin e produkte për mbrojtjen e bimëve, plehrave dhe farërave, që ka nevojë për punësim të një:

Agjent i shitjes, këshilldhënjes dhe marketingut – 1 pozitë

Përshkrim i pozitës

Për këtë pozitë të punës, personi i punësuar do të jetë përgjegjës për gjenerimin e mundësive të reja të biznesit dhe realizimin e planit për shitjen e produkteve në tërë Kosovën duke identifikuar dhe zhvilluar klient të rinj. Kandidati ideal duhet të ketë një të kaluar të suksesshme në njohjet profesionale për sëmundjet e bimëve, produkteve për mbrojtjen e bimëve, si dhe njohuri të mira në shitje dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhënie me klientët. Personi për këtë pozitë pune do të jetë përgjegjës për krjimin e një plani zhvillimor individual dhe implementimin e planit/strategjisë për gjenerim të shitjeve  brenda teritorrit të Kosovës.

Nëse jeni një person me vetë iniciativë, i motivuar dhe me pasion për këshilldhënje profesionale në lëmin e bujqësisë, shitje dhe që dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të Agro Blend Dega në Kosovë, ju mirëpresim me kënaqësi për të marrë këtë pozitë.

Detyrat dhe përgjegjësitë e kërkuara

 1. Përgatitja e strategjisë së shitjes sipas segmenteve të tregut
 2. Prezantim në terren të produkteve dhe shërbimeve që ofron kompania
 3. Përgatitje e materialeve promovuese
 4. Menaxhon marrëdhëniet me klient dhe evidenton nevojat e tyre
 5. Raportim dhe gjenerim i të dhënave të marra nga terreni dhe tregu.

Aftësitë/Kualifikimi/Përvoja:

 • Të ketë të përfunduar studimet në Agronomi (preferohet Mbrojtja e Bimëve, Agroekonomi etj);
 •  Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi, organizative dhe shitje direkte;
 • Të jetë i motivuar dhe i gatshëm për vizita në fermat bujqësore dhe terren;
 • Të ketë patent vozitësi kategoria B;
 • Të ketë njohuri të mira kompjuterike në aplikacionet e Microsoft Office;
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë pune (preferohet në lëmin e tregtimit të produkteve bujqësore)

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV në emailin: abkosova@agroblend.com jo më larg se me 14 Dhjetor 2023 ora 14:00.

Për pyetje dhe informata shtesë na kontaktoni në email; abkosova@agroblend.com.

Procesi i aplikimit dhe të dhënat personale do të mbrohen dhe menaxhohen në pajtim me legjislacionin relevant për mbrojtjen e të dhënave personale. Vetëm kandidatet e përzgjedhur për intervistim do të kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/12/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet