1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania "Nobel  Ilaç" zyra në Prishtinë shpall konkurs për vendin e punës:

Përfaqësues  mjekësor

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të jetë i/e diplomuar në fakultetin e mjekësisë, farmacisë ose stomatologjisë
  • Të jetë i/e pajisur me leje të vozitjes dhe me përvojë të mjaftueshme në vozitje
  • Të ketë njohuri në përdorimin e MS Office-it
  • Të mos ketë pengesa udhëtimi
  • Të jetë aktiv dhe dinamik në punë

CV- të me fotografi, mund ti dërgoni në adresën: nobelilacks@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet