1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

1 Merchandeser ( tereni Fushë Kosovë )

1 Merchandeser ( tereni Prishtinë )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë në punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 30.11.2023, në e- mail adresën:info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 14.11.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet