1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Këshilltar për Klientë (M/F)

Kompania: Swinto Sh.a.

Afati për aplikim: 15 dite

Pozita të lira: 2

Swinto Sh.a e licensuar nga BQK si Institucion Financiar Jo-Bankar është një kompani FinTech e cila është e fokusuar në industrinë e financave dhe teknologjisë ku ofron shërbime  financiare digjitale të pagesës, transferta të menjëhershme të parave, pagesa dhe shërbime të tjera financiare përmes aplikacionit inovativ Swinto.

Pozicion i hapur i punës: Këshilltar për Klientë (M/F)

Përshkrimi i vendit të punës:

 • Udhëzon përdoruesit e aplikacionit Swinto  për shërbimet financiare dhe zgjidhjet teknologjike që ofrohen përmes aplikacionit Swinto.
 • Trajton pyetjet dhe shqetësimet e klientëve me shpejtësi dhe profesionalizëm dhe sigurohet që të gjitha kërkesat e klientëve përpunohen në kohë e pa vonesa.
 • Jep udhëzime për përdoruesit rreth zhvillimeve të reja të produkteve në aplikacionin Swinto.
 • Ofron mbështetje cilësore për klientët gjatë fazave të hapjes së llogarive ne aplikacionin Swinto, si dhe gjatë gjithë ekzistencës së llogarive individuale e biznesore.
 • Kompleton dokumentacionin dhe siguron informacion të saktë, sipas procedurave të brendshme për verifikim të klientëve.
 • Bën kompletimin e dosjeve të klientëve deri në momentin e dorëzimit në arkivë
 • Ndjekë procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e brendshme të kompanisë;
 • Qasje drejt dhe efektive në zgjidhjen e sfidave ditore me profile të ndryshme të klientëve;
 • Të arrijë objektivat e shitjes sipas përcaktimit me menaxherin e linjës në baza javore dhe mujore;
 • Kultivon marrëdhënie të mira me klientët duke trajtuar pyetjet dhe shqetësimet me shpejtësi dhe profesionalizëm.
 • Komunikimi përmes live chat me klientët në baza ditore.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të jashtëzakonshme të dëgjimit dhe vëmendje ndaj detajeve;
 • Bindës dhe i orientuar drejt rezultateve;
 • Njohuri të mira në platformat, përmes të cilave menaxhohen kërkesat e klientëve
 • Përvoja e mëparshme e punës në një pozitë të ngjashme është avantazh, posaçërisht nëse kjo përvojë është krijuar në cilësinë e mbështetjes së klientëve në nje institucion të parase elektronike.
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi që është i aftë të fitojë besimin e klientëve.
 • Njohuri të shkëlqyera për shërbimet financiare dhe zgjidhjet teknologjike që ofrohen përmes aplikacionit SWINTO dhe aplikacioneve të ngjashme në Kosovë.
 • Gatishmëria për të punuar në orar fleksibil.

Procedura e aplikimit:

Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni ekipit tonë me një mundësi të mirë avancimi aplikoni përmes butonit APLIKO , ose dërgoni CV -në tuaj, duke specifikuar rolin për të cilin po aplikoni në hr@swinto.com jo ​​më vonë se 30. Nëntor 2023. Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen përmes emailit ose telefonit.

Kategoria Administratë
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet