1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania OneCom po kërkon një Agjent/e Marketingu të talentuar për të bashkuar ekipin tonë. Ky është një mundësi e shkëlqyer për të zhvilluar një karrierë në fushën e marketingut dhe të kontribuoni në suksesin e kompanisë sonë. Ne kërkojmë një individ me aftësi të shkëlqyera komunikimi, njohuri në rrjetet sociale, dhe aftësi për të organizuar dhe zgjidhur shpejt problemet.

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Menaxhimi i kampanjave të marketingut në rrjetet sociale, duke përfshirë Instagram dhe TikTok.
  • Krijimi dhe publikimi i përmbajtjes (contentit) në rrjetet sociale për të rritur në mënyrë të dukshme ndjekësit.
  • Përdorimi i analizave dhe metrikave për të monitoruar dhe vlerësuar efikasitetin e kampanjave dhe për të zhvilluar strategjitë e duhura të marketingut.
  • Përgatitja e raporteve të renditjes dhe progresit të kampanjave për menaxhimin dhe drejtuesit e kompanisë.
  • Bashkëpunimi me ekipin e marketingut dhe ekipet tjera të punës për të siguruar koordinimin dhe integrimin e kampanjave të marketingut me strategjitë e përgjithshme të kompanisë.

Kërkesat dhe aftësitë

  • Preferohet eksperiencë në fushën e marketingut ose rrjetet sociale.
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit në gjuhën angleze, në forma verbale dhe të shkruara.
  • Njohuri të thellë në platformat sociale të njohura si Instagram dhe TikTok.
  • Aftësi për të organizuar në mënyrë efektive detyrat dhe për të zgjidhur probleme në mënyrë kreative.
  • Motivim dhe dëshirë për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë në fushën e marketingut.

Ne ofrojmë një kontratë të rregulltë pune sipas ligjeve në fuqi dhe një ambient të punës stimulues për zhvillim personal dhe profesional.

Mënyra e aplikimit: 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit APLIKO ose mund të na kontaktoni në numrin 049233668 ose në adresën hotidibran@gmail.com

Ju faleminderit për interesimin tuaj për t'u bashkuar me ekipin tonë!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 14/12/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet