Hotel AFA
Shef Kuzhine
Shpërndaje
	 	 

HOTEL AFA hap konkurs për pozitën:

Shef Kuzhine:

Ne jemi duke kërkuar një Shef Kuzhine që të bashkohet me ekipin tonë, që të përgadisë ushqime kualitative për musafirët tanë.

Përgjegjësitë e shefit përfshijnë: studimin e recetave, përgaditja e menu-së dhe ofrimi kualitativ i lartë i pjatës. Ju duhet të jeni në gjendje t’i delegoni detyrat për stafin e kuzhinës që ushqimi të përgaditet në kohë. Gjithashtu, duhet të keni dijeni me rregulloret e sanitarisë. Nëse keni përvojë me teknikat e gatimit të avancuar dhe përbërësit jo tradicionale, do të donim t'ju takonim.

Detyrat dhe pergjegjesitë:

 • Vendosja dhe menagjimi i veglave te gatimit dhe pajisjeve, si thika, tiganeve dhe peshorës në kuzhinë
 • Studimi i recetave dhe mbledhja përbërësëve të nevojshëm.    
 • Ushqimi të gatuhet në kohë  
 • Detyra delegative të stafit të kuzhinës.   
 • Informimi i stafin e pritjes për specialitetet e përditshme. 
 • Paraqitje tërheqëse e pjates
 • Modifikimi i recetave për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e klientëve (p.sh. reduktoni kripën, largoni qumështin)
 • Monitorimi i stokun te ushqimit dhe vendosja e porosive   
 • Eksperimentimi me receta dhe sugjerimi i përbërëseve të rinj 
 • Sigurimi ne pajtueshmëri me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës dhe depove

Aftësitë:

 • Njohuri të avancuara të teknikave të kuzhinës, pjekjes dhe pastësisë   
 • Aftësi Drejtuese   
 • Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës    
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës    
 • Njohuri e përditshme e teknikave të gatimit dhe recetave    
 • Njohja e rregullores së sanitetaris    
 • Diploma e shkollës kulinare eshte obligative

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 25 Korrik 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

TAGS: Hotel AFA, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 349
Kategoria Gastronomi
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC