1
PREMIUM PLUS

Montues i Konstruksioneve prej Çeliku (Zagreb)

Ruaj
Prohall
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prohall hap konkurs për plotësimin e pozites:

 • Montues i konstruksioneve prej çeliku

Përshkrimi i punës:

 • Montimi i konstruksioneve të parafabrikuara të çelikut për salla çeliku, tenda etj.
 • Instalimi i paneleve sanduiç
 • Montimi i fletëve metalike

Preferohet eksperiencë në punë të ngjashme

Ne ofrojmë:

 • Pagë mbi mesatare
 • Akomodim
 • Kostot e transportit
 • Shtesa ushqimore
 • Stimulime dhe bonuse
 • Pajisje pune
 • Kostot e licencës së punës
 • Ambient pune miqësor

Lokacioni: Zagreb

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit butonit "Apliko Këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 12/12/23 (6 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet