1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Egi Group është themeluar në vitin 2017 me pronar Z.Egzon Kelmendi.Pi&Ki është brend i Egi Group i cili fillimisht ka startuar me prodhime higjienike për t’u zgjeruar mëtutje me prodhimet e tjera. Fabrikat e brendit Pi&Ki janë të pajisura me çertifikata ISO si dhe punojnë me standardet më të larta dhe me teknologjinë më të avancuar të kohës. Së fundmi në vitin 2020-2021 produktet Pi&Ki janë produktet e para në Kosovë të cilat janë pajisur me çertifikatë Kosher. Duke parë nevojën për prodhimin e produkteve vendore, Pi&Ki sot operon në një siperfaqe prej 20 000m2,me mbi 100 punëtorë, 12 linja të ndryshme prodhimi me rreth 170 produkte. Me lëndë të parë cilësore dhe staf profesional, Pi&Ki ofron produktet me cilësinë më të lartë ! Ne jemi kompani në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të fitojnë.Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën,atëherë ju inkurajojmë të aplikoni edhe ju për t’u bërë pjesë e ekipit tonë për këto pozita pune:

Pozita të hapura                                Vende të lira pune                        Lokacioni:                      Fabika:

Teknolog/e                                                                   1                                                             Zahaq/ Pejë        Ushqimore

Kërkesat :

 • Diplomë -Fakulteti Teknologji Ushqimore
 • Preferohet përvojë punë paraprake në fushën e prodhimit, në industrinë ushqimore
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo edhe në ekip
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
 • Të jetë organizativ/e,të dijë të menaxhojë dhe ndaj proritetet e punes
 • Të posedojë patent shoferi

Ju përfitoni

 • Pagë konkurruese dhe saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor dhe Aksidental 24:00 h për 365 ditë
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Shujtë ditore
 • Avansim dhe trajnime profesionale
 • Zhvillim në karrierrë

Procesi i Aplikimit:Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni aplikacionin me CV-n tuaj  në emailin: info@egigroup-ks.com  apo duke dërguar CV-në tuaj në zyret EGI Group në Zahaq/Pejë .

Konkursi është i hapur nga data:13.11.2023-23.11.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet