1

Agjent i Shitjes

Ruaj
Beta Pharm
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

 

1. AGJENT I SHITJES

Përshkrimi i vendit të punës

  • Për shitjen e produkteve të kompanisë.
  • Furnizim i rregullt në të gjitha POS-at e territorit të Kosovës
  • Vizita dhe prezentim i të gjitha produkteve në POS-at e kompanisë.
  • Promovimi dhe pozicionimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe përvoja

  • I preferushem shkollimi i lartë
  • Përvojë pune minimum 2 vjeçare si agjent me përvojë pune në fusha të ngjashme dhe njohës i POS ave në të gjithë territorin e Kosovës
  • Posedimi i patent shoferit, Kategoria B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 27.11.2023

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.
Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com
Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet