1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Drejtor/e të Hulumtimeve

Instituti GAP është duke kërkuar Drejtor/e të Hulumtimeve me përvojë të gjatë dhe me njohuri në fushën e politikave publike. Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte:

  • Të ketë kualifikime akademike në ndonjë fushë që ndërlidhet me politikat publike (zhvillimi ekonomik, ekonomiks, shkenca politike, energji, financa publike)
  • Të ketë mbi pesë vite pervojë pune në dizajnimin dhe menaxhim e hulumtimeve (e preferuar përvoja në ndonjë think-tank vendor ose të huaj)
  • Përvojë të mëparshme në pozita të ngjashme ose ekuivalente
  • Të ketë publikime, si autor/e ose bashkë-autor/e e analizave/studimeve në fushën e politikave publike
  • Të posedojë shkathtësi për prezentimin e studimeve
  • Aftësi të mira të shkrimit në gjuhën shqipe dhe angleze

Instituti GAP është një think-tank vendor me 16 vite përvojë në kërkime dhe avokim për politika më të mira publike.

Për të aplikuar për këtë pozitë ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi, si dhe një publikim/punim (në gjuhën shqipe ose angleze) në info@institutigap.org.

Konkursi është i hapur deri më 30 nëntor 2023. Vetëm kandidatët/et që përmbushin kriteret e lartëpërmendura do të kontaktohen. Kandidatët/et e kontaktuar do t’i zhvillojnë deri në dy raunde intervistash.

Kategoria Menaxhment
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet