1

Prezantues/e për Regjionin e Dukagjinit

Ruaj
Beta Pharm
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 PREZENTUES/E për REGJIONIN E DUKAGJINIT

Përshkrimi i vendit të punës:

  • Për prezentim të produkteve
  • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
  • Prezentimi dhe promovimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

  • Diplomë universitare (përparësi në Mjeksi apo Farmaci)
  • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
  • Posedimi i patent shoferit, Kategoria B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 27.11.2023
Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.
Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com
Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni
Kompania përfaqeson brendet:Floradix, Alpecin, Ice Power dhe Beurer.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet