Hotel Nartel

Recepsioniste (1), Recepsionistë part-time (2)

	 	 

Kërkojmë:

 • 2 recepsionistë me mundësi part time;
 • 1 recepsioniste.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shërbimi i shkëlqyeshëm ndaj mysafirëve që nga momenti i kontaktit;
 • Plotësimi dhe mirëmbajtja e regjistrimeve në programin e rezervimeve;
 • Përcjellja e kërkesave të mysafirëve stafit përgjegjës për përmbushjen e tyre;
 • Kryerja e detyrave tjera të përcaktuara nga menaxhmenti.

Kandidati/ja, duhet t’i plotësojë kushtet e mëposhtme:

 • Njohja e gjuhës angleze është OBLIGATIVE, niveli: shkëlqyeshëm në të shkruar dhe në të folur;
 • Njohuri rreth punës me kompjuter (word, excel, etj.);
 • Të jetë komunikativ/e;
 • Të ketë aftësi për t’u përshtatur lehtë me njerëz;
 • Përvoja e punës është përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre me foto në email adresën: contact@hotelnartel.com

 

TAGS: Hotel NartelPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3039
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC