1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e punës: Menaxher Kategorish (Category Manager)

Përshkrimi i Kompanisë:

Blishqip është një platformë e tregtisë elektronike që i shërben diasporës shqiptare në të gjithë Evropën. Ne jemi të angazhuar të sigurojmë një gamë të gjerë të produkteve që përmbushin preferencat kulturore dhe stilit të veçantë të jetesës së klientëve tanë. Për të mbështetur zgjerimin tonë dhe për të përmirësuar ofertën tonë të produkteve, jemi në kërkim të një Menaxheri Kategorish të talentuar dhe të motivuar që të bashkohet me ekipin tonë në Kosovë.

Përmbledhja e Punës:

Si Menaxher Kategorish, ju do të keni përgjegjësi për identifikimin, sigurimin dhe menaxhimin e një game të produkteve të specializuara të përshtatura për nevojat e diasporës shqiptare. Duke operuar në Kosovë, do të bashkëpunoni ngushtë me ekipen qendrore të menaxhmentit për të kuruar dhe zgjeruar kategoritë e produkteve si dhe për të rritur shitjet.

Detyrat:

 • Kryen hulumtimin e tregut dhe analizën për të identifikuar trendet në zhvillim dhe preferencat e konsumatorëve brenda tregut të diasporës shqiptare.
 • Zhvillon dhe ekzekuton një strategji kategorish të plotë në përputhje me qëllimet e kompanisë dhe kërkesat e klientëve.
 • Siguron dhe vlerëson furnizuesit dhe shitësit potencial për të garantuar oferta të produkteve e cilësi në çmime konkurruese.
 • Monitoron nivelet e stokut, performancën e shitjeve dhe rentabilitetin e kategorive të produkteve të caktuara.
 • Bashkëpunon me ekipin e marketingut për të zhvilluar strategjitë promovuese efektive për kategoritë e produkteve të përcaktuara.
 • Punon ngushtë me furnitorët për të siguruar sigurinë e kohëzgjatjes së furnizimit, logjistikën dhe dorëzimin e produkteve.
 • Analizon dhe interpreton të dhënat e shitjeve dhe reagimet e klientëve për të marrë vendime të informuara lidhur me zgjedhjen e produkteve.
 • Ngritni dhe mbani marrëdhënie të forta me palët kyçe, duke përfshirë furnizuesit, prodhuesit dhe ekipet e brendshme ndërfunksionale.
 • Monitoron aktivitetet e konkurrentëve dhe dinamikën e tregut për të identifikuar mundësi dhe sfida potenciale për biznesin.
 • Siguron respektimin e të gjitha rregulloreve relevante dhe standardeve cilësore brenda kategorive të produkteve të caktuara.

Kërkesat:

 • Diplomë në Administrim Biznesi, Marketing, Sisteme të Informacionit ose një fushë të ngjashme. Master është një avantazh.
 • Përvojë të paktën 3 vite në menaxhim kategorish, menaxhim produkti, ose një rol të ngjashëm brenda industrisë së tregtisë elektronike.
 • Kuptim i fortë i tregut të diasporës shqiptare dhe preferencave kulturore është shumë e dëshirueshme.
 • Aftësi analitike të shkëlqyera për të interpretuar të dhënat e shitjeve dhe trendet e tregut.
 • Aftësi të shkëlqyera negociimi dhe komunikimi për të ndërtuar dhe mbajtur marrëdhënie efektive me furnizuesit dhe ekipet e brendshme.
 • Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e platformave të tregtisë elektronike dhe mjeteve të menaxhimit të produkteve.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze; njohuria e gjermanishtes është një avantazh.
 • Pasion i fortë për të ofruar përvoja të shkëlqyera të klientit dhe për të shtyrë rritjen e biznesit.

Lokacioni i punës: Prishtinë, Kosovë

Si të Aplikoni:

Ju lutemi të dorëzoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi që përshkruan përvojën tuaj dhe pse jeni kandidati ideal për këtë pozitë në info@blishqip.eu deri me datën 20.11.2023.

Kategoria Menaxhment
Skadon 28/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet