1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Smart Tech Solutions SH.P.K me lokacion qëndror në Prishtinë e që operon në të gjithë tregun e Kosovës, duke ofruar kështu Sisteme të Sigurisë Elektronike dhe IT, shpall 2 pozita të lira pune, me mundësi afatgjate të punësimit, pagesë konkuruese, perspektivë për karrierë dhe kushte të mira pune.

Pozita: IT Instalues
Kualifikimet e nevojshme: 

 • Pervojë pune e dëshmuar në montimin e sistemeve të sigurisë (kamera, alarm, access control apo te ngjajshme);
 • Të posedoj patent shofer;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Diplome/Cerifikata që dëshmonë kualifikimet / e preferueshme;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.
 • Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera në e-mail adresën: stskosova@gmail.com apo info@smartkosova.com

Pozita: IT Instalues  – Praktikë me mundësi punësimi

 • Kualifikimet e nevojshme:
 • Të ketë të përfunduar minimum shkollën e mesme, 
 • Njohuri pune në instalime - e preferueshme;
 • Të ketë patentë shofer, e prefereueshme;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik;

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera në e-mail adresën: stskosova@gmail.com apo info@smartkosova.com
Afati i aplikimit është deri me datën 06.12.2023
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë dhe me kualifikime të nevojshme do të ftohen në intervistë.

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 06/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet