GreenSteam

Punëtor pastrimi në terren (5 punëtor/e)

	 	 

Konkurs PUNE (Me pagesë shumë të volitshme)

Pagat Bruto -  344.56 + Ushqimi 

Pozita: Punëtor pastrimi në terren (5 punëtor/e)

Vendi: Prishtinë

Shërbimet e pastrimit:

 • Objektet shtëpiake/banesore/vila;
 • Pastrimin e tepihsonave/qilimave;
 • Mobilje – divan/kanape/shtrat/karrige/dyshek;
 • Objektet afariste/biznesore/institucionale;
 • Sektori i hotelerive/restoranteve/kafiteritë/qendra rekreative/sportive/SPA.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ndjek hollësisht dhe në veçanti procedurat e pastrimit;
 • Përdor pajisjet me avull sipas manualit dhe procedurave të tyre;
 • Mirëmban pajisjet e pastrimit konform procedurave dhe nevojës;
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë;
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe në veçanti mjedisit;
 • Veprim me ndershmëri, sinqeritet dhe në përputhje të plotë me legjislacionin në fuqi;
 • Trajtim i dinjitetshëm i stafit dhe klientëve; 
 • Detyra tjera të deleguara nga manaxhmenti.

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike;
 • Të ketë eksperiencë në pastrim relevant;
 • Të ketë aftësi për të punuar i pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik;
 • Të ketë patent shofer kategoria B (opsionale).

Të interesuarit të aplikojnë në adresën elektronike: 

info@gs-ks.com ose në numër të telefonit 049 880 777

TAGS: GreenSteam, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1959
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC