1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita : Recepsionist/e  

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Te gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kriteret për këte pozite duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com


Pozita : Mirëmbajtëse

 • Të jetë energjike dhe e motivuar  për punë
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit +383 49 40 30 30

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 05/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet