1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pixel Print është një kompani e specializuar në shërbimet e printimit dhe dizajnit grafik. Ne kërkojmë një Administratore të kualifikuar dhe të përkushtuar për të ndihmuar në menaxhimin e operacioneve administrative të kompanisë. Kjo pozitë është një rol kyç në mbështetjen e funksionimit të rrjedhës së punës dhe rritjen e efikasitetit të kompanisë.

Kualifikimet dhe aftësitë e Dëshiruara:

  • Përvojë pune e mëparshme në një rol administrativ është e preferueshme.
  • Aftësi të shkëlqyera organizimi dhe menaxhimi të kohës.
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe në të shkruar.
  • Aftësi për të punuar në një mjedis të ngarkuar dhe të koordinuar.
  • Përdorimi i shkëlqyeshëm i kompjuterit dhe njohuri të mëdha të aplikacioneve të zyrës (p.sh., Microsoft Office).

Orari i punes: 08:00-17:00

Ky është një mundësi e shkëlqyer për të kontribuar në një kompani inovative dhe për të zhvilluar karrierën tuaj në fushën e administratës. Pixel Print ofron një ambient të këndshëm të punës dhe mundësi për zhvillim të mëtejshëm në karrierë. Nëse keni aftësitë dhe kualifikimet e nevojshme, ju inkurajojmë të aplikoni.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj ne: info@pixelprint-ks.com

+38349509572 

Kategoria Administratë
Skadon 04/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet