Kujtesa

Agjentë të Shitjes për Biznes (2)

	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes për Biznes

Agjentët kërkohen per qytetet:

1 x Agjent të Shitjes për Biznes  - Gjilan

1 x Agjent të Shitjes për Biznes -Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton bizneset, promovon dhe shet produktet e kompanisë për biznese
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet:

 • Përvoje pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 04.07.2019 deri më datë 15.07.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

TAGS:Kujtesa,PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1777
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC