1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Infinitt hap konkurs për:

  • Agjent në terren

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Shpërndarja e mallrave në teren
  • Të ketë përvoje pune së paku 6 muaj 
  • Të ketë patent shofer
Kandidatet e interesuar për aplikim duhët të dërgojnë CV në email:
infinitt.shpk@gmail.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 05/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet