1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

B Creative kompani me pervoje shumevjecare ne lemine e ndricimit per shtepi, restorante, hotele dhe objekte afariste me produktet e veta dhe perfaqsuese e Philips Lighting, Artemide, Luceplan, Viokef, Vimar, Onelight, Novaluce, Smart lighting etj, shpall konkurs per keto vende te lira pune:

 1. Agjent i shitjes me shumice
 2. Shites/e ne showroom (2) pozita
 3. Elektricist (2) pozita

Kandidatet potencial duhet ti plotesojne keto kushte:

 • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme – fakulteti eshte perparesi
 • Pervoja e mehershme ne shitje ne lemine e produkteve elektrike, enterierit eshte perparesi
 • Pervoje te mehershme ne shitje
 • Te jete komunikues/e gjate punes me kliente
 • Te kete aftesi te mira organizative
 • Njohja e gjuhes angleze (shkrim, lexim) eshte perparesi
 • Njohja e programeve kompjuterike MS Office

Perfitimet:

 • Page konkuruese + stimulim shitjeje
 • Ambient I pershtatshem I punes
 • Mundesi zhvillimi dhe avancimi professional

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes emailit: shitja@bcreative-ks.com

Vetem kandidatet e suksesshem do te kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet