1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent të shitjes për rrafshin e Dukagjinit

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes 

  • Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje për këto produkte
  • Përkujdeset për marrje dhe shpërndarje të porosive
  • Përkujdeset për palim dhe pozicionim sa më të mirë të produkteve
  • Mban kontakte dhe i zhvillon ato me klient
  • Kompania eshte sub/distributor i brendeve, HARIBO, SHARM, LACALUT, OSHEE, VITAMIN CANDY, 
Kualifikimet
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në shitje
  • Te ketë të kryer së paku shkollën e mesme
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera për punë ekipore
  • Të ketë patentë të kategorisë B

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes Email:

korabkryeziu@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet