Kujtesa

Asistent/e i/e Menaxherit të Shitjes

	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

Asistent/e i/e Menaxherit të Shitjes - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ndihmon ne menaxhimin, oraganizimin e gjithë procesit të punës në fushën e caktuar në shitje -Ndihmon ne menaxhimin e stafit dhe përcaktimin e planit e shitjës -Ndihmon ne menaxhimin e klientelës ku operon
  • Analizon prezencën e produkteve në treg
  • Të zbatoj politikat e shitjës duke u bazuar në strategjitë e kompanisë
  • Promovimin e produkteve të reja dhe ofrimi i infomracioneve për konsumatoret
  • Të ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situate të ndryshme -Zbaton detyrat tjera që i caktohen nga menaxheri

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Diplomë universitare në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante -Kërkohen minimalisht 1 vit eksperiencë pune
  • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve -Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office
  • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil -Njohja e gjuhës angleze
  • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com  nga 04.07.2019 deri më datë 15.07.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

TAGS:Kujtesa,PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2139
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC