1
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve Angleze, Gjermane ose Spanjolle (3)

Ruaj
Ruby Solutions
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve Angleze, Gjermane ose Spanjolle 
 
Përgjegjësitë e Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve përfshijnë: 
 
  • Menaxhimi i sasive të thirrjeve hyrëse dhe dalëse në kohën e duhur.
  • Ndjekja e "skripteve" të qendrës së thirrjeve kur trajtoni tema të ndryshme. 
  • Identifikimi i nevojave të klientëve, sqarimi i informacionit, hulumtimi i çdo problemi dhe ofrimi i zgjidhjeve 
  • Respektimi i orarit te caktuar nga punedhensi.
Kërkesat 
  • Aftësi të foluri rrjedhshëm ne njëren nga gjuhët e lartpërmendura 
  • Fokusi ndaj klientit dhe përshtatshmëria ndaj llojeve të ndryshme të personaliteteve
  • Aftësia për të zgjedhur problemin e klientit në kohë dhe mënyrë efektive 
Përfitimet: 
  • Pagë konkuruse Bonuse Mujore & Javore në baz të përformances 
Aplikimi:
Të intersuarit mund të aplikojn përmes butonit Apliko Këtu
 Email rubysolutionsonline@outlook.com Nr: 043899958- Whatsapp/Viber

Kategoria Telekomunikim
Skadon 02/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet