1
PREMIUM

Zejtar, Ndihmës, Murator dhe Ndërtimtar (Zagreb)

Ruaj
Tim Constructa d.o.o.
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Puna jonë është punimi i ndërtesave nga bazamenti deri në çati - prodhimi i kallepeve, montimi i armaturës, betonimi, muratura, fasadat, çatitë.

Kompania Tim Constructa d.o.o. shpall konkurs pune për:

 • Zejtar,
 • Ndihmes,
 • Murator
 • Ndertimtar

Lokacioni per pune te perhershme ne: Zagreb

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Kerkohen mjeshter qe dine te ndertojne, planifikojne dhe per pune te tjera ndertimi.
 • Kërkohen më shumë punëtorë, është i mundur edhe një ekip prej 4 personash me një asistent.
 • Kërkohet shëndet i mirë.

Ne jemi një biznes familjar dhe ofrojmë kushte të mira pune, leje pune, regjistrim dhe strehim të siguruar. Ne rregullojmë dokumentacionin për lejen e punës.

Për të gjitha informatat telefononi në 00385/91 522 5449, WhatsApp ose Viber ose aplikoni përmes butonit 'Apliko Këtu'


Our job is making buildings from the base to the roof - production of formwork, installation of reinforcement, concreting, masonry, facades, roofs.

We are looking for

 • craftsmen,
 • auxiliary workers,
 • masons and
 • construction workers

for permanent work in Zagreb.

 • Needed masters who know how to build and for other construction jobs.
 • We need a more worker, a team of 4 people with one assistant is also possible.
 • Good health is required.

We are a family business and offer good working conditions, work permit, registration and secured accommodation. 

We arrange the documentation for the work permit.

For all information, call 00385/91 522 5449, WhatsApp or Viber

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet